VoIP in Oirschot

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Oirschot

VoIP staat voor Voice over IP. Inmiddels een bekend begrip bij veel ondernemers. Door te bellen via het internet bespaart u veel eenmalige en maandelijkse kosten. Een VoIP oplossing heeft dusdanig veel functionaliteiten dat het voor elk bedrijf zo in te richten is dat de oplossing perfect gebruikt kan worden.

VoIP is innovatief, duurzaam en biedt mogelijkheden om over te stappen. Voicedata heeft een Hosted VoIP oplossing en een telefooncentrale oplossing met SIP Trunks.

Het belangrijkste in de keuze voor een aanbieder is de betrouwbaarheid van het systeem en de daarbij behorende service en ondersteuning, Voicedata biedt voor de zakelijke gebruiker naast het best mogelijke VoIP platform een gratis professionele helpdesk en 24 x 7 calamiteitenservice, wat ongekend is in de telecomwereld.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Voicedata heeft haar eigen Hosted VoIP dienst ontwikkeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om de kwaliteit van de dienst te waarborgen, zodat u krijgt waarvoor u betaald. Deze dienst genaamd Managed Voice biedt u veel voordelen op het gebied van telefonie voor uw bedrijf.

Hosted VoIP is voor elk soort bedrijf interessant of het nu gaat om ZZP, MKB of Grootzakelijk. Managed Voice is voor elk bedrijf flexibel en schaalbaar in te richten. U hoeft niet meer te beschikken over een fysieke telefooncentrale en u betaalt een vast bedrag per maand.

Hosted VoIP is al interessant voor 1 enkele werkplek, zo’n 95% van alle bedrijven die nu een keuze maken voor Voice over IP kiezen voor een Hosted VoIP oplossing.

.

SIP-trunk

Met de SIP-Trunk oplossing van Voicedata wordt uw bestaande telefooncentrale aangesloten op het telefonienetwerk van Voicedata, waardoor de telefoongesprekken voortaan via het internet lopen. Dit zal u aanzienlijk besparen op de belkosten. Een SIP-Trunk is een softwarematige telefoonlijn. Het aantal lijnen kan ten opzichte van een fysieke telefoonlijn flexibel ingesteld worden. Bijna alle telefooncentrales zijn geschikt voor een SIP-Trunk. Met de SIP-Trunk worden dus alle analoge en ISDN-lijnen overbodig, maar hierbij behoudt u wel uw huidige telefoon- en faxnummers.

Hieronder een aantal voordelen van een SIP-Trunk:

  • Enorme kostenbesparing op maandelijks abonnement
  • Gratis koppeling telefoonnummers
  • Gratis onderling bellen

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie